Suntem o agenție de web design & branding full service axată întotdeauna pe nevoile clienților, nevoi pe care tindem în permanență să le satisfacem la cele mai înalte standarde. Ne mândrim cu o echipă tânără dar experimentată, întotdeauna în pas cu noile tendințe în materie de design și programare web, precum și adoptarea de noi tehnologii în ceea ce privește publicitatea vizuală și nu numai atât.

A oferi servicii de calitate este o regulă pe care ne-am impus-o încă de la începutul activității, acum mai bine de 16 ani. În acest timp am căutat sa îmbunătățim constant fiecare serviciu oferit, să extindem paleta de servicii pe care le oferim și ne-am axat pe mulțumirea tuturor clienților noștri, pentru că un proiect de succes întotdeauna vorbește de la sine.

Acum ne uităm cu drag în trecut și concluzionăm că avem ani buni de experiență, o doză sănătoasă de creativitate și de profesionalism, acestea fiind ingredientele necesare pentru o colaborare de succes ce pleacă de la o analiză corectă a necesităților clientului, o strategie gândită spre eficiență, următorii pași fiind creația și componenta de programare, elemente cu care ne bucurăm mereu să vă surprindem.

Fie că alegeti un serviciu de creare a unui web site de prezentare, de realizare a unui magazin online care să vândă, optimizarea unui proiect mai vechi care nu este găsit în paginile motorului de căutare, sau promovare online sau offline, întotdeauna vă garantăm o implicare totală și o dedicare ireproșabilă.

Procesul de lucru dezvoltat și rafinat de-a lungul timpului este gândit spre o interacțiune cât mai eficientă cu clientul nostru. Astfel, analizăm cu atenție particularitățile afacerii clientului nostru, cercetăm în detaliu nevoile acestuia, analizăm și recomandăm cu încredere cele mai bune soluții în urma unei cercetări amănunțite și punem accentul pe procesul creative. Proiectăm sisteme ce se pot extinde ulterior fără probleme – implementăm în timpul estimat, iar ulterior pentru ca lucrarea sa fie în parametrii discutați monitorizăm întreaga activitate în baza abonamentelor de mentenanță tehnică sau de conținut.

Echipa digitalART niciodată nu considerăm că web site-ul de prezentare, magazinul online realizat pentru dumneavoastră este doar un alt instrument de marketing, ci îl considerăm o adevărată extensie a afacerii dumneavoastră. Cu alte cuvinte, el este un nou membru de valoare al echipei de vânzări, de marketing sau bineînțeles de relații cu clienții.

Acceptăm provocări mai mari decât cele de până acum pentru că acesta este singurul drum către o perfecționare continuă, din partea actualilor parteneri sau a celor care probabil încă nu ne cunosc și promitem să realizăm împreună colaborări pe termen lung. Timpul și experiența acumulate în cei peste 16 ani de activitate ne-au demonstrat că orice afacere mare, mijlocie sau mică trebuie neapărat să fie prezentă atât în mediul online, cât și în cel offline. digitalART reprezintă prin serviciile din portofoliu întru totul fiecare client, fiecare afacere la care am lucrat cu dăruire pentru a transforma un brand într-un succes, pentru că rezultatele muncii sunt cele care te recomandă.