Project Description

INOSTRIO ENTERPRISES SRL este o companie înființată în anul 2013, ce are ca principal obiect de activitate exportul de cherestea. În plus, compania oferă clienților săi și o gamă largă de servicii profesioniste de consultanță, transport și logistică, fiind avantajată de poziționarea strategică în Portul Constanța Sud Agigea.

Deși relativ recent înființată, INOSTRIO ENTERPRISES SRL a adunat sub umbrela sa o echipă performantă, formată din persoane cu peste 15 ani experiență în domeniu.

Având o bază de producție localizată în județul Vâlcea, dotată cu linii moderne de debitare, uscare, aburire, INOSTRIO ENTERPRISES SRL poate oferi clienților săi lunar aproximativ 6 000 de mc de cherestea de diferite esențe și calități. Strânsa colaborare cu partenerii interni permite companiei să aleagă și să furnizeze produse potrivite și celor mai exigente cerințe.

INOSTRIO ENTERPRISES SRL colaborează cu parteneri externi din țări precum: China, Indonezia, Taiwan, Thailanda, Tunisia, Korea de Sud, Algeria, Maroc.

Programe & tehnologii utilizate:

Adobe PhotoshopAdobe Dreamweaver