Aplicații web, facebook & Arhitectură Web

O aplicație web (aplicație de internet) este un software care rulează prin intermediul unui browser web (Google Chrome, Opera, Aurora , Firefox , etc.) online sau offline într-o rețea locală (un intranet).

Am dezvoltat de-a lungul timpul o gamă largă de aplicații web, pentru mai multe domenii de activitate, de la module custom pentru magazine, precum și sisteme avansate MLM, aplicație de gestiune activitate agenție imobiliară, sisteme de gestionare produse, sisteme de comerț intranet…etc. Avantajul aplicațiilor web este că acestea se pot utiliza ușor pe laptopuri, tablete sau smartphone-uri , iar pentru acces este necesară doar o conexiune la internet. Astfel, utilizarea se poate face de oriunde fără a fi nevoie de deplasare într-o anumită locație. Pentru siguranța informațiilor se pot face restricții de acces pe bază de locație, IP, etc.

Realizare aplicații intranet

Aplicațiile intranet permit comunicarea rapidă și eficientă între departamente aflate în sedii diferite. De asemenea, un sistem în rețeaua intranet, permite schimbul de informații precum și de documente într-un mod centralizat și independent de sistemul de pe care se accesează aplicația. Acest lucru se întâmplă deoarece toate datele în cauza sunt stocate pe serverul unde este găzduită aplicația.  Unul din multiplele avantaje ale unui sistem intranet este și acela de a permite accesul diferit și/sau preferențial la anumite resurse, informații, iar permisiunile de utilizare se pot stabili pe grupuri.

Limbaje de programare utilizate:

Dezvoltăm aplicații web folosind în principal mediul de lucru L.A.M.P. (Linux / Apache / PHP / MySQL). Am ales această metodă pentru că putem oferi cliențiilor nostri o serie de avantaje foarte importante:

  • costuri zero de licențiere pentru softuri terțe;
  • costuri reduse necesare întreținerea serverelor;
  • cost și timp de lucru redus pentru dezvoltări ulterioare ale aplicației;
  • cerințe de funcționare hardware cu prețuri rezonabile.

Echipa noastră de programare folosește următoarele limbaje de programare pentru dezvoltarea aplicațiilor web: PHP, JavaScript, Java … etc., precum și framework-uri și librării javascript din care enumerăm: jQuery, mooTools, Ext JS, AngularJS, Google Web Toolkit, Node.js … etc. În funcție de tipul de aplicație, o să vă propunem varianta care se potrivește și care are costul de dezvoltare cel mai bun.

Ușurința de a utiliza aplicația web este tratată prioritar de catre noi. Modul de lucru, precum și interfața utilizată în interacționarea cu aplicația web are un rol important în succesul acesteia.

Consultație gratuită

Va rugăm să completați formularul de mai jos și în cel mai scurt timp unul dintre colegii noștri va lua legătură cu dumneavoastră. Vă mulțumim.

    Servicii solicitate:

    Realizare website de prezentareRealizare magazin onlineRealizare pachet identitateCampanie de promovare onlineÎnregistrare domeniu de internetSolicitare ofertă web hostingOptimizare proiect existentAmazon BrandingAltele