Realizare website de prezentare

Pentru că este foarte important, înțelegem și susținem încă de la început faptul că website-ul de prezentare conturează prima impresie pe care majoritatea vizitatorilor sau partenerii de afaceri și-o vor face despre afacerea dumneavoastră. Cu siguranță, navigând printre paginile website-ului de prezentare, informandu-se pe bază conținutului text și a imaginilor, aceștia se vor decide pe loc dacă își doresc să continue discuțiile sau afacerile cu societatea pe care o conduceți.

.

Realizăm website-uri de prezentare, cu un aspect estetic deosebit, realizate cu grijă și atenție pentru detalii, complet administrabile de către utilizator și optimizate pentru motoarele de căutare. Pe baza planului de proiect, echipa noastră de webdesign va realiza site-ul dvs. de prezentare și susținem cu tărie că orice proiect este tratat corect, iar scopul este finalizarea cu succes a acestuia.

Orice website de prezentare realizat de către echipa de web design digitalART va avea un design unic sau dezvoltat pe baza dorințelor clientului. Utilizăm soluții CMS de succes, indexate de către motoarele de căutare și având incluse module de administrare conținut, website-ul fiind încă de la lansare optimizat pentru motoarele de căutare.

Website-urile de prezentare se realizează pe baza unui plan de lucru dezvoltat și perfecționat de-a lungul timpului, transparent, și în comunicare directă și permanentă cu beneficiarul. Astfel, subliniem câteva dintre etapele principale de lucru:

 1. Informare și analiză detaliată a afacerii pentru realizarea planului de lucru
 2. Realizare concepte grafic – design layout și interfață website
 3. Realizare pagini și implementare css/html
 4. Etapă programare PHP & mySQL
 5. Garanția calității. Testarea finală a funcționalități CMS-ului, verificare elemente de structură și a elementelor SEO.
 6. Pregătire pentru mutarea website-ului și încărcarea acestuia pe domeniul final.
 7. Mentenanță tehnică, optimizarea SEO & Web Marketing. Un website este o platformă dinamică ce trebuie îmbunătățit în permanență, și nu un serviciu ce se finalizează la plasarea pe domeniul lui. Internetul este în continuă transformare iar lipsa unei colaborări permanente ce asigura atât un serviciu tehnic de mentenanță, cât și o optimizare SEO & marketing, duce în timp la scăderea rezultatelor inițiale.

Avantaje oferite prin realizarea website-ului de prezentare:

 • Un design exact cum îți dorești, adaptat pe conceptul și identitatea afacerii pe care o conduceți;
 • Un website de prezentare dinamic, cu un control total asupra conținutului (text, imagini, elemente de structură, paginii sau secțiuni noi);
 • Un website realizat corect pe baza principiilor impuse de motoarele de căutare
 • Un website de prezentare rapid și care să ruleze corect pe toate browserele moderne, care respectă și este în concordanță cu standardele actuale de internet
 • Website de prezentare cu design responsive (sistem de design adaptive ce se reconfigurează visual în funcție de device-ul de pe care se face vizionarea, PC, tablet, smartphone). Subliniem că încă din anul 2014 peste 25% din traficul de internet s-a făcut de pe device-uri mobile (tablete & smartphone-uri) iar un website de prezentare optimizat pentru vizualizarea pe tablet sau smartphone este esențial pentru dezvoltarea afacerii dvs.
 • Rapoarte de trafic – prin Google Analitycs. Poți urmări evoluția traficului primit pe website-ul tău de prezentare și astfel poți adapta serviciile în concordanță cu cererea.

Agenția digitalART oferă servicii profesionale de realizare website-uri de prezentare atât pentru clienții din orașul Constanța (locație unde se află sediul nostru central), cât și pentru firme din România sau din afara granițelor țării. Reușim să adăugăm în portofoliu colaborării de success, prin realizarea website-urilor de prezentare, la un preț corect, adaptat în funcție de complexitatea lucrării și de timpul necesar pentru realizare. În materie de servicii de web design ne mândrim cu un portofoliu de website-uri foarte diversificat, cu lucrării din mai toate domeniile de activitate. Echipa digitalART vă mulțumește că parcurgeți aceste rânduri și suntem bucuroși că am putea să colaborăm, fapt pentru care suntem pregătiți să vă oferim servicii de web design de calitate și o colaborare solidă pe termen lung.

Consultație gratuită

Va rugăm să completați formularul de mai jos și în cel mai scurt timp unul dintre colegii noștri va lua legătura cu dumneavoastră. Vă mulțumim.

  Servicii solicitate:

  Realizare website de prezentareRealizare magazin onlineRealizare pachet identitateCampanie de promovare onlineÎnregistrare domeniu de internetSolicitare ofertă web hostingOptimizare proiect existentAmazon BrandingAltele