Înregistrare domenii

Alegerea domeniului de internet este o primă etapă în realizarea unui website de prezentare, magazin online sau orice alt tip de proiect web. Această etapă trebuie planificată bine pentru că este deosebit de importantă pentru succesul afacerii tale.

Aspecte importante la înregistrarea unui domeniu de internet

Alegerea domeniului de internet este o primă etapă în realizarea unui website de prezentare, magazin online sau orice alt tip de proiect web. Această etapă trebuie planificată bine pentru că este deosebit de importantă pentru succesul afacerii tale. DigitalART îți recomandă să optezi pentru un nume de domeniu scurt, ușor de scris și de pronunțat pentru că acesta se va regăsi în toate adresele de email pe care le vei utiliza pe acest domeniu (ex: informații@numedomeniu.ro).

În funcție de strategia pe care dorești să o aplici proiectului în dezvoltare, poți alege un domeniu de internet care să conțină în denumire cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta, sau bineînțeles poți opta pentru un nume de domeniu de internet diferit, dar care are un mare potențial de a deveni un brand, asigurând astfel creativitate și unicitate la nivel de domeniu de activitate.

În cazul în care dorești ca site-ul tău să se adreseze clienților sau utilizatorilor din România, este de preferat să alegi un domeniu .ro (este important ca pachetul de găzduire ales să fie pe un server aflat într-un datacenter din România), acesta fiind înregistrat pe perioadă nedeterminată (încă), în conformitate cu legislația în vigoare și regulile impuse de autoritatea ce reglementează domeniile de internet în România, adică instituția RoTLD. Pentru a proteja numele de domeniu ales, îți recomandăm să înregistrezi domenii cu extensii variate (.com, .net, .org, .eu, .info etc.), iar dacă acesta este format din mai multe de 2 cuvinte și variantele cu sau fără liniuță între cuvinte.

Chiar dacă nu veți utiliza domeniul de internet imediat, este foarte recomandat să vă înregistrați domeniul pentru a împiedica altă instituție sau persoană să îl înregistreze înaintea dvs. După ce planificăm strategia și decidem împreună cu dvs. înregistrarea domeniului de internet, o să căutăm împreună variantele de denumire și o să verificăm disponibilitatea. Domeniile libere se vor salva într-o listă pe care o vom analiza împreună. La finalul acestei etape o să înregistram domeniul care se potrivește cel mai bine afacerii dvs. și care bineînțeles are posibilitatea de a se transforma într-un viitor brand.

Consultație gratuită

Va rugăm să completați formularul de mai jos și în cel mai scurt timp unul dintre colegii noștri va lua legătura cu dumneavoastră. Vă mulțumim.

    Servicii solicitate:*

    Realizare website de prezentareRealizare magazin onlineRealizare pachet identitateCampanie de promovare onlineÎnregistrare domeniu de internetSolicitare ofertă web hostingOptimizare proiect existentAmazon BrandingAltele

    Buget disponibil:*