Realizare magazin online

De ce să îți faci un magazine online? Un răspuns potrivit este dat de faptul că în fiecare zi mii de consumatori noi se alătură internetului pentru achiziționarea produselor dorite. Este simplu, comod (cumperi produsele dorite din confortul casei tale), ușor de vizualizat și/sau comparati un număr mare de produse pentru a decide ce vi se potrivește iar comanda vine acasă.

Din ce în ce mai multe companii aleg mediul online (internetul) că principalul canal de vânzări și distribuție. Acest lucru se întâmplă pentru că vadul commercial este infinit mai mare decât în cazul comerțului classic și bineînțeles costurile mult reduse. Având în considerare toate aceste aspecte este de înțeles că pentru a rămâne în competiție, trebuie să integrezi comerțul online în strategia ta de afaceri.

Avantaje oferite de magazinul online

Cheltuieli reduse față de cele necesare în cazul unui magazin tradițional
Magazinul online este cea mai ieftină și facilă modalitate de a porni sau face afaceri. Costurile de realizare și mentenanța a unui magazin online sunt mult reduse față de cele necesare în cazul unui magazin tradițional (fizic).

Costurile de promovare & marketing reduse
Promovarea online, pe lângă că atinge un număr mult mai mare de posibili client decât în cazul celei tradiționale, are și costurile mult mai mici. În plus baza de date de client existenți este mult mai ușor de contactat prin intermediul serviciului de newsletter decât dacă ai utiliza poșta clasică sau serviciul de curierat. Astfel promoțiile sau noutățile prezentate în magazinul tău online sunt cunoscute tot timpul de posibilii cumpărători.

Accesibil ușor clienților cu acces la internet
Magazinul tău online este vizibil pe internet la nivel național (ex: emag.ro, elefant.ro) sau chiar internațional (amazon.com Alibaba.com) prin intermediul campaniilor de web marketing. Astfel plaja de posibili clienți este extinsă maxim și deci vânzările vor crește în concordanță. Ofertele speciale (zilnică, sezonieră, etc.) poatr fi publicate foarte rapid în magazinul online, iar clienții pot fi notificați ușor și fără costuri ridicate.

Program de funcționare non-stop (24/7)
Comenzile se pot plasa în magazinul tău online oricând. Astfel clienții pot accesă catalogul de produse și pot plasă comanzi atunci când doresc, în funcție de programul și disponibilitatea fiecăruia. Numărul persoanelor angajate este redus și astfel și cheltuielile dvs.

Ușor de controlat & administrat
Magazinul online este ușor de administrat și actualizat prin utilizarea modulului de admin. Lucrările de administrare se poate face de pe smartphone sau tabletă nefiind nevoie să vă aflați la birou.

Detalii structură magazine online:

 • Design personalizat în funcție de brand-ul sau de specificul afacerii tale;
 • Sistem de comandă rapidă;
 • Interfață de administrare ergonomică foarte ușor de utilizat;
 • Imaginii nelimitate pentru produsele din magazinul tău online;
 • Meniuri dinamice ușor de administrat;
 • Proces de cumpărare facil și ușor de parcurs;
 • Facilități de marketing incluse: modul bannere, cupoane de reduceri, produse la promoție;
 • Integrare cu rețelele de socializare;
 • Catalog de produse cu un număr nelimitat de categoprii, subcategorii, filtre produs;
 • Atibute nelimitate applicate produselor;
 • Informații basic despre situația stocurilor;
 • Posibilitatea desincronizare cu soft-uri ERP sau de contabilitate;
 • Posibilitatea de implementare system/sisteme de plată cu credit card;
 • Rapoarte basic vânzări;
 • Posibilitatea de realizare module de import / export produse;
 • Extindere funcționalitate admin / magazine prin module.

Realizarea unui magazin online este pasul important de care afacerea ta are nevoie pentru a crește! Fie că deții deja o afacere cu unul sau mai multe magazine clasice (fizice) și dorești să te extinzi , sau acum faci primii păși în antreprenoriat, echipa noastră ce se ocupă de latură e-commerce te va consilia și ajuta în alegerea celor mai bune soluții. Noi ne dorim la fel de mult ca și tine să ai un magazine online de succes, pentru că așa dezvoltăm colaborări pe termen lung.

Consultație gratuită

Va rugăm să completați formularul de mai jos și în cel mai scurt timp unul dintre colegii noștrii va lua legătura cu dumneavoastră. Vă mulțumim.

  Servicii solicitate:

  Realizare website de prezentareRealizare magazin onlineRealizare pachet identitateCampanie de promovare onlineÎnregistrare domeniu de internetSolicitare ofertă web hostingOptimizare proiect existentAmazon BrandingAltele