Web Hosting

Site-ul realizat de echipa noastră sau pe care deja îl dețineți fiind realizat de o altă agenție, va fi găzduit pe un server web care să-i asigure în permanență vizibilitate pe internet. Serverele noastre sunt plasate în datacentere românești aflate în orașele București și Timișoara.

În funcție de dimensiunea ocupată de site-ului dvs. pe server, a datelor conținute și a traficului generat, puteți opta între găzduirea pe un sever share, VPS sau pe un server dedicat.

Este important de știut că puteți să modificați pachetul de hosting oricând aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare pe server (pentru website & mailuri) sau de resurse suplimentare pe care activitatea website-ului o solicită.

Dacă aveți un site foarte bogat d.p.d.v. al conținutului sau foarte traficat, este recomandat să apelați la găzduirea pe un server dedicat, ale cărui resurse sunt alocate în mod exclusiv site-ului sau site-urilor pe care le dețineți.

Consultație gratuită

Va rugăm să completați formularul de mai jos și în cel mai scurt timp unul dintre colegii noștri va lua legătura cu dumneavoastră. Vă mulțumim.

    Servicii solicitate:*

    Realizare website de prezentareRealizare magazin onlineRealizare pachet identitateCampanie de promovare onlineÎnregistrare domeniu de internetSolicitare ofertă web hostingOptimizare proiect existentAmazon BrandingAltele

    Buget disponibil:*